Allmän Information + C19

Covid 19
Vi är väldigt måna om att upprätthålla kvaliteten och statusen på vår turnering, och vill erbjuda seriösa föreningar i Sverige, Norge, Danmark, Tjeckien och övriga Europa en bra avslutning tillsammans på säsongen.
Mölndals IBF följer riktlinjer från Folkhälsomydigheten och vi håller oss uppdaterade gällande lokala regler för föreningar och kommuner, samt rekommendationer från FHM och respektive förbund.
Vi planerar för att det skall bli en riktigt bra turnering, samtidigt som vi självklart framöver noga bevakar folkhälsomyndighetens beslut och därefter ändra efter hand om de beslutar att öppna upp för publik och där efter följa de rådande restriktionerna. Utifrån folkhälsomyndighetens beslut och RF:s riktlinjer kommer Tävlingskommittén för MUC att ta rätt beslut gällande genomförande eller inte.
Om MUC 2021 skulle bli inställt kommer de lag som anmält och betalar kommer att få full återbetalning av sin anmälningsavgift. Vi kommer att kontakta respektive lag med ett separat mejl.
Uppvärmning
Medtag egna bollar för uppvärmning.

Sanktion
MUC är sanktionerad av Svenska Innebandyförbundet.

Ändringar i spelprogram
Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att ändra i spelprogrammet, gällande gruppindelning, tider och spelplaner. Lagansvarig informeras om gjorda ändringar.


Följ gärna eventuella uppdateringar och slutspelslottning via turneringens hemsida


Turneringsprotokollet
Uppgifter om spelare ska föras in i turneringsprotokollet av lagledningen före cupstart och ifyllt protokoll tas med till cupen. Protokollet ska i god tid före matchstart lämnas till sekretariatet. Efter matchens slut hämtas signerat protokoll igen och tas med till nästa match. Samma protokoll följer alltså laget genom hela turneringen.

Glasögon
Alla spelare skall använda glasögon under matcherna, det är obligatoriskt från säsong 2019-2020

Försäkringar
Ledare för respektive lag måste se till att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför planen. Mölndals Ungdomscup ansvarar inte för skador, sjukdomar eller stölder.

Priser
Priser delas ut till lag från som vinner respektive finalspel.

Sker slutspel i form av ett gruppspel med tre lag är det endast segraren som erhåller priser. Upplägget har valts då det kräver minst en vunnen match i slutspelet för att kunna erhålla pris.