Mölndals Ungdomscup 2020 återbetalning

Skrivet 09 april 2020 19:59
Ändrad 09 april 2020 19:59

Mölndals IBF som arrangör av Mölndals Ungdomscup har arbetat intensivt med att få klarhet i vår situation och hur vi på bästa sätt ska kunna lösa situationen för alla inblandade.

‘Mölndals IBF har beslutat att göra ett avdrag om 500 kr av Anmälningsavgiften för Administrativa kostnader. Samtidigt ger vi er möjlighet att nyttja samma summa som rabatt på anmälan till MUC 2021’

Bakgrund

Ett av de första momenten i arbetet har varit att skicka in underlag till Riksidrottsförbundet för det beräknade ekonomiska bortfallet för oss arrangerande förening. Vi uppskattar att regeringen tillsammans med Riksidrottsförbundet har fattat beslutet om att stödja Sveriges idrottsföreningar. För att läsa mer om regeringens beslut, klicka här. (https://www.rf.se/Nyhet...riakutstodtillidrotten/)

Vi har fört dialog med andra cuparrangörer kring situationen. Ambitionen är att hitta en så bra ekonomisk och gemensam lösning för cupernas alla deltagande lag. Dock vet vi inte när vi får besked från Riksidrottsförbundet gällande vilka kriterier som gäller för stödet och om vi får någon kompensation för den uteblivna cupen och de fasta kostnaderna.

Därför väljer Mölndals IBF att agera och starta Återbetalning, med ovan besked gällande 500 kr avdrag, och ber om er förståelse för att processen har tagit och kommer att ta tid.

Återbetalning

Mölndals IBF kommer att påbörja arbetet med att betala tillbaka samtliga anmälningsavgifter och avgifter för kost och logi som betalats in. Vi har som mål att betala tillbaka pengarna inom två veckor efter att vi fått komplett och korrekt information av er.

Ni väljer om vi ska betala tillbaka hela summan och fyll i mall på följande länk: https://forms.gle/wmx1y2iRX6pVYDPF7 som skickas till Mölndals Ungdomscup och sammanställs för återbetalning.

För er som inte betalat in avgiften vill vi informera om att ni inte är betalningsskyldiga för avgiften i och med att MUC 2020 är inställt. Men ni har inte per automatik 500 kr i rabatt på anmälningsavgiften till MUC 2021. Såvida ni inte väljer att skicka in valfritt belopp för att stötta vår verksamhet.

Stötta Mölndals IBF

Att ställa in cupen innebär det en stor ekonomisk påverkan för hela föreningen. Om ert lag, på frivillig basis, vill stötta vår verksamhet kan man välja att efterskänka valfritt belopp av det redan inbetalade beloppet. Vi har lagt in det som en möjlighet i bifogad mall.

Vi ser fram emot att se er på Mölndals Ungdomscup 2021 och vi kommer inom kort att öppna anmälan för nästa års turnering. Ser framemot att alla som kan nyttjar rabatt om 500 kr enligt ovan!

Nästa nyhet: MUC 2020 Cup T-shirt

Skrivet 06 februari 2020 15:42
ERIMA Tanaro 2.0 MUC 2020 cup t-shirt Klicka för beställning: https://www.ccsport.se/muc/ Årets cuptröja, klart du ska ha en sån! Funktionell t-shirt i snabbtorkande funktionsmaterial. Med cuptryck på bröstet. Kan beställas med namn och/eller nummer på ryggen. Finns även i juniorstorlek. Material: 100% polyester. Storlekar: S-XXL Färg: svart/grön Art.nr: 3130704 Priset på namn/siffertryck höjs... Läs mer